Adana Demirspor Kupada Sürpriz Peşinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Adana Demirspor salı günü Türkiye kupası 3. tur maçında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 
Teknik Direktörü Durmuş Çolak yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Oyuncularından Galatasaray maçını düşünmelerini isteyen Çolak, bu karşılaşmada ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 
Asıl hedeflerinin lig olduğunu aktaran Çolak, sezon sonunda şampiyon olarak Bank Asya 1. Lig’e çıkmak istediklerini aktardı. 
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu, tesislerde basın toplantısı düzenledi. Devre arasında 6 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını söyleyen Gökoğlu, başarıya aç olan 4 futbolcu transfer edeceklerin bildirdi.
Gökoğlu, Güney Atılgan`dan sonra Tayfun Özkan, Tayfun Seven, Bilal Türkgüler, Mehmet Kahraman ve Ufuk Arslan ile karşılıklı anlaşıp yollarını ayırdıklarını söyleyerek, Bu bağlamda kulübümüz yaklaşık olarak 920 bin lira avantaj sağlamıştır. Alacağımız 4 futbolcuya da toplamda 300 bin lira ödeyeceğiz. Böylece bütçemizi rahatlatmış olduk. dedi.
Galatasaray maçını önemsediklerini aktaran Gökoğlu, “Bizim için çok zor bir maç ama ezilmeden mücadele edeceğiz. Hedefimiz sürpriz yapmak. Oyuncularımızın elinden geleni yapacağına inanıyorum. Umarım taraftarlarımıza iyi bir oyun izletiriz.” ifadelerini kullandı. 
Küçülme ifadesinin yanlış anlaşıldığına da değinen Futbol Şube Sorumlusu Gökoğlu, “Küçülüyoruz derken Adana Demirspor’un her zaman var olan hedeflerinden kesinlikle vazgeçmedik. Kulübümüzü zarara uğratmayıp, menfaatlerini korumak adına küçülmekten bahsettim. Ayrıca teknik heyetimizin futbolcuların performansına yönelik raporunu da değerlendirdik. Biz ligin 2. devresinde sonuna kadar şampiyonluk yarışında varız.” şeklinde konuştu. 
Basın mensuplarının Tayfun Özkan`ın ayrılmasına ilişkin sorularını da yanıtlayan Gökoğlu, “Sakatlığı nedeniyle Tayfun`un tedavi ihtiyaçlarını Adana Demirspor Kulübü olarak en iyi ekiplerle sağlamaya çalıştık. Kendisini her gün telefonla arayarak sağlık durumuyla yakinen ilgilendim. Ancak kendisi 3 maç direk oynayıp, 2 maç da sonradan oyuna girebildi. Adana Demirspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda vedalaştık. Tayfun Özkan`a bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.” ifadesini kullandı.

 
Kaynak : Cihan HA

Yorum bırakın