Adana Demirspor, Galatasaray Maçını Adana’da Oynamak İstiyor

Adana Demirspor, Galatasaray Maçını Adana’da Oynamak İstiyor

Ziraat Türkiye Kupası 3.Kademe maçında Galatasaray ile eşleşen Adana Demirspor, İstanbul’da oynanacak maçın Adana’ya alınması için Fatih Terim’den istekte bulunacak.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe maçında Galatasaray ile eşleşen Adana Demirspor, İstanbul’da oynanacak maçın Adana’ya alınması için Fatih Terim’den istekte bulunacak.

Ataköy Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen kura çekilişi sonucunda Adana Demirspor Kulübü temsilcisi Selahattin Aydoğdu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aydoğdu, Ocak 2012’in başında İstanbul’da oynayacakları karşılaşmayı Adana’da oynamak istediklerini belirterek, “Bu kupa her iki takımada hayırlı olsun. Aslında bu maçı Adana’da oynamak isterdik. Adana, Galatasaray’ı özledi.

Adanalı Fatih Terim’den bu isteğimizi dile getireceğiz. Fatih hoca kabul ederse çok seviniriz. Böyle bir talebimiz olacak.” diye konuştu.

Galatasaray Futbol Takımı İdari Direktörü Cenk Ergün de, “Adana Demirspor ile eşleşmek gurur verici. Maçın Adana’da oynanması yönünde talepleri olacak. Bu taleplerini yönetime ileteceğiz.” dedi.  (Cihan Haber Ajansı)

Yorum bırakın