KALDI 2 FİNAL MAÇI

a-123

Adana’ya erken yaz geldi. 37 dereceyi bulan sıcaklık mavi lacivertli taraftarların Adana 5 Ocak Stadı’nın hıncahınç doldurmasını bile engelleyemedi.

Adana Demirspor eğer play-off yoluna devam etmesi için mutlak 3 puan çıkarması gereken karşılaşmadan gülerek ayrıldı.

Kaldı 2 maç ve alınacak 6 puan…

Tavşanlı karşısında 3 gol bulan Adana Demirspor belki de 8-9 net pozisyondan da yararlanamadı.  88’de rakip skoru bire indirdi, uzatma da ise mutlak gol şansından yararlanamadı. Eğer o top girseydi Adana Demirspor için sezon sona ermişti.

Futbolcuların kazanma hırsı alınan skorun göstergesi olmuştu. İlerde Luis ve Juninho ön baskıyı en iyi yaparken, Erman Özgür ise attığı etkili paslarla takım arkadaşlarına pozisyona sokuyordu. Oyuncuların son iç saha maçlarında başarısız sonuçlar alması tribünlerin de bu maça bakış açısını iyiden iyiye değiştirmişti.

Acaba yine puan kaybı yaşanır mı soruları aklılara gelinirken maça fırtına gibi başlayan futbolcular bir nebze bu soruların cevabını vermiş oluyorlardı.

Luis attığı 2 golle gerçekten dün ön plana çıkan isim oldu. Vatandaşı Juninho belki gol atamadı ama gayretiyle göz doldurdu.

Taraftarların müthiş coşkusu ile goller yağmur gibi geldi. Play-Off hedefi için kazanılması gereken maç kazanıldı.

7 takımın play-off hesapları yaptığı ve yalnızca 1 tanesinin çıkacağı bu ligde tüm takımlar gibi Adana Demirspor’un da büyük şansı var. Bu maç hemen unutulsun ve önce Göztepe ve sonra ise Samsunspor maçları kazanılsın.

Eğer dünkü galibiyetin önem kazanılması için bu maçlardan da kayıpsız atlatılması gerekiyor

Son olarak oyundan alınan Berat Çetinkaya ‘nın oyundan alındıktan sonra yaptığı hareketler lüzumsuz ve hiçte hoş değildi.

Her oyuncu oyundan alındığı zaman hoşuna gitmez ama teknik heyetin kararı bu yönde ise yapacak bir şey yok…

Ayrıca yardımcı antrenör Timuçin Beyazıt’a yaptığı davranış ise çok çirkindi. Herkes haddini bilmesi gerekiyor.

Yorum bırakın